Džem z černého rybízu z Finska výběrový speciální 250 g

Kód: FPPCER
Výprodej, spotřeba do 18.1.2023
175 Kč –25 %
Džem z černého rybízu z Finska, výběrový speciální
175 Kč –25 % 131 Kč 52,40 Kč / 100 g
Ihned k odeslání (>5 ks)
Můžeme doručit do:
13.12.2022
  • 250 g 
  • 75% ovoce
  • 100% ovoce z Finska
  • Růční sběr

Detailní informace

Výjimečné druhy a chutě
Výjimečné druhy a chutě
Vybírat můžete z několika druhů a poznat tak nové a netradiční chutě džemů.
Testujeme a ochutnáváme
Testujeme a ochutnáváme
Veškeré džemy a mrazem sušené ovoce sami ochutnáváme, dbáme na kvalitu.
Výběr z různých zemí
Výběr z různých zemí
Poznejte chutě džemů a ovoce z ruzných koutů světa.
Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
Při nákupu nad 1000 Kč platíme dopravu za vás.

Detailní popis produktu

DŽEM Z ČERNÉHO RYBÍZU Z FINSKA

Mírně sladký džem výhradně z Finského černého rybízu. Džem z černého rybízu je lehce sladší než z červeného i když má pouze velmi malé množství cukru. Džem obsahuje velké kousky ovoce s trochou semínek. Najdete v něm celé kuličky rybízu. Džem je poměrně hustý. Podíl ovoce je 75% ovoce.

 

FINSKÝ PRODUKT

Výrobce tohoto džemu Poikain Parhaat využívá výhradně černý rybíz z Finska. Džem je tedy 100% z Finského ovoce. Ovoce je ručně sbírané, pochází jak z Laponska, tedy severní části Finska, tak i ze samotného jihu. Do svých džemů vybírá ty nejkvalitnější bobule.

Trvanlivost je 18 měsíců od doby výroby. Ale jsme si naprosto jistí, že vám tak dlouho opravdu nevydrží.

Výprodej, spotřeba do 18.1.2023

 

SLOŽENÍ

Černý rybíz (75%), cukr (20%), voda, pektin, sorban draselný

Džem z černého rybízu z Finska, výběrový, speciální

 

Sladkost:5
Hustota:5
Kousky ovoce:9
Podíl ovoce:8
Semínka:3

Doplňkové parametry

Kategorie: Džemy z černého rybízu
Podíl ovoce: 75
Země původu: Finsko
Energetická hodnota/100g: 574kJ/136kcal
Tuky: 0,8 g
Z toho nasycené mastné kyseliny: 0
Sacharidy: 26 g
Z toho cukry: 19 g
Bílkoviny: 1 g
Sůl: <0,1 g
Alergeny: žádné

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: