Džem z červeného rybízu z Finska výběrový speciální 250 g

Kód: FPPCRB
Výprodej, spotřeba do 1.12.2022
175 Kč –25 %
Džem z červeného rybízu z Finska výběrový speciální
175 Kč –25 % 131 Kč 52,40 Kč / 100 g
Ihned k odeslání (>5 ks)
Můžeme doručit do:
13.12.2022
  • 250 g 
  • 75% ovoce
  • 100% ovoce z Finska
  • Růční sběr

Detailní informace

Výjimečné druhy a chutě
Výjimečné druhy a chutě
Vybírat můžete z několika druhů a poznat tak nové a netradiční chutě džemů.
Testujeme a ochutnáváme
Testujeme a ochutnáváme
Veškeré džemy a mrazem sušené ovoce sami ochutnáváme, dbáme na kvalitu.
Výběr z různých zemí
Výběr z různých zemí
Poznejte chutě džemů a ovoce z ruzných koutů světa.
Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
Při nákupu nad 1000 Kč platíme dopravu za vás.

Detailní popis produktu

DŽEM Z ČERVENÉHO RYBÍZU Z FINSKA

Lehce sladký džem výhradně z Finského červeného rybízu. Na rybíz není džem až tak moc kyselý i když má pouze velmi malé množství cukru. Džem obsahuje velké kousky ovoce, které je včetně semínek. Najdete v něm celé kuličky rybízu. Džem je poměrně hustý. Podíl ovoce je 75% ovoce.

 

FINSKÝ PRODUKT

Výrobce tohoto džemu Poikain Parhaat využívá výhradně červený rybíz z Finska. Džem je tedy 100% z Finského ovoce. Ovoce je ručně sbírané, pochází jak z Laponska, tedy severní části Finska, tak i ze samotného jihu. Do svých džemů vybírá ty nejkvalitnější bobule.

Trvanlivost je 18 měsíců od doby výroby. Ale jsme si naprosto jistí, že vám tak dlouho opravdu nevydrží.

Výprodej, spotřeba do 1.12.2022

 

SLOŽENÍ

Červený rybíz (75%), cukr (20%), voda, pektin, sorban draselný

Džem z červeného rybízu z Finska, výběrový, speciální

 

Sladkost:5
Hustota:8
Kousky ovoce:9
Podíl ovoce:8
Semínka:3

Doplňkové parametry

Kategorie: Džemy z červeného rybízu
Podíl ovoce: 75%
Země původu: Finsko
Energetická hodnota/100g: 574kJ/136kcal
Tuky: 0,8 g
Z toho nasycené mastné kyseliny: 0
Sacharidy: 26 g
Z toho cukry: 19 g
Bílkoviny: 1 g
Sůl: <0,1 g
Alergeny: žádné

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: